Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu :
1, 2, 3 ... 26 ... 50 
13
Re: Pohvale i kritike taj Pet Dec 25, 2009 9:06 pm
Mouse
Administrator

Hvala, hvala...Trudimo se, i ideja jeste jedinstvena...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] alt="" />
14
Re: Pohvale i kritike taj Pet Dec 25, 2009 11:47 pm
Milica
Iskusan član

super ideja, i super je look 4uma 

15
Re: Pohvale i kritike taj Pet Dec 25, 2009 11:49 pm
Mouse
Administrator

Milica ::super ideja, i super je look 4uma
Hvala...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] alt="" />
17
Re: Pohvale i kritike taj Sub Dec 26, 2009 10:39 pm
*LoVe PiNk*
Novi član

ne svidja mi se look...boje se ne uklapaju...i ne svidja mi se sto nema gde da se postuje po forumu, neke teme cak ne mogu ni da vidim...glupo organizovano...xD
inace mi se dja foruma foruma... i glupo mi je sto za skin mora da se dovede tri calana..omg
inace mi se dja foruma foruma... i glupo mi je sto za skin mora da se dovede tri calana..omg
18
Re: Pohvale i kritike taj Sub Dec 26, 2009 10:42 pm
Mouse
Administrator

Pa da, ali ja napravim skin koji ti garantuje super look, radim Logo, navigacije, Ikonice, a za sve to treba dosta vremena, naravno, ovo je za sada takav cenovnik, jer da je manji kriterijum, morao bih da zatvorim forum od posla, nebih mogao skin do sutra da uradim....xaxa...ali dobro, sada , zavisi kakav bi ti skin, ako nešto jednostavnije ili neki gotov sa izmenama, možda se nešto i dogovorimo...xexe 

19
Re: Pohvale i kritike taj Sub Dec 26, 2009 10:44 pm
*LoVe PiNk*
Novi član

pa dobro ne bi bio problem ispuniti uslove da ima gde...lol...xD
a i sto je pozadina narandzasta a sve ostalo na skinu u nijanski plave?
a i sto je pozadina narandzasta a sve ostalo na skinu u nijanski plave?
20
Re: Pohvale i kritike taj Sub Dec 26, 2009 10:52 pm
Milica
Iskusan član

meni je jedino bzv što se nemaju gdje prikupiti ovi bodovi, tzv novac XD
Idi na stranu :
1, 2, 3 ... 26 ... 50 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu