Gost

01. NOVI IZGLED FORUMA - KOMENTARI | | 02. YOUTUBE ADMINISTRATOR - ZAVRŠEN KONKURS | | 03. ODABRANI SAHD PROMOTERI - POGLEDAJ | | 04. UČESTVUJTE U NAŠIM TAKMIČENJIMA - PRIJAVITE SE I OSVOJITE LEPE NAGRADE

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Idi na stranu : 1, 2  Sledeći

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 2]

1 Djevojka u oku pronašla crva!!!! taj Pet Dec 31, 2010 9:41 am

jocko00

Gold član
Gold član
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] alt="" />
Radha Devi iz Indije primjetila je kako joj se u oku nešto miše. Otišla je oftalmologu Sanjaju Kumaru koji je ustanovio kako se radi o crvu koji je zapeo između rožnice i šarenice u oku.

"Da crv je umro u oku, on bi najprije su izazvao veliku bol u oku, te bi u konačnici čak i bilo kobno. Tako smo proveli hitnu operaciju, a životinja je uklonjena i spremljena na mikrobiološko ispitivanje ", izjavio je Sanjay Kumar.
Lječnici vjeruju kako je crv ušao u Radhin krvotok, te tako završio u njezinom oku.
Djevojka operaciju nije morala platiti. Shocked

2 Re: Djevojka u oku pronašla crva!!!! taj Pet Dec 31, 2010 9:52 am

Vuk98

Administrator
Administrator
O bože...

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] alt="" />
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] alt="Click here to get your free apple iPhone" name="[You must be registered and logged in to see this link.] width="468" height="60" border="0">

http://katyperryserbia.net/

3 Re: Djevojka u oku pronašla crva!!!! taj Pet Dec 31, 2010 10:06 am

Marko

*VIP-VIP*
*VIP-VIP*
koje cudne stvari se desavaju,imala je srece

4 Re: Djevojka u oku pronašla crva!!!! taj Pet Dec 31, 2010 10:15 am

jocko00

Gold član
Gold član
uf,ja bih se mnogo uplasila...

5 Re: Djevojka u oku pronašla crva!!!! taj Pon Jan 10, 2011 11:32 am

Ida Kecman

*VIP-VIP*
*VIP-VIP*
Joj,gde otvorih ovu temu xD

http://angelinajolie.forumotion.com

6 Re: Djevojka u oku pronašla crva!!!! taj Sre Jan 12, 2011 4:55 pm

KikE♥

Aktivan član
Aktivan član
ooo Jadna...Sad

http://ei-serbia.forumotion.net

7 Re: Djevojka u oku pronašla crva!!!! taj Pet Jan 14, 2011 10:11 pm

jocko00

Gold član
Gold član
JAKO CUDNO :vilica :vilica :vilica

8 Re: Djevojka u oku pronašla crva!!!! taj Pet Mar 04, 2011 11:15 am

*Angel*

Aktivan član
Aktivan član
OMG...jadna

9 Re: Djevojka u oku pronašla crva!!!! taj Pet Mar 04, 2011 1:49 pm

Sara

*VIP-VIP*
*VIP-VIP*
Fuj xD. Jao ja se sad bojim da će meni crv u očima biti. Već sam doživjela iskustvo sa papirom za likovno (porezala skoro čitavo oko ali je preskočilo rožnjaču, znači uzduž čitavog oka išlo a nju preskočilo. I mamu sam isto okom nabola, radili matematiku, i ja digla lenijar i bukvalno ga nabila na njeno oko XD. Ali nema ožiljka nijedna ni druga, tako da ništa strašno Razz)

http://www.teen-corner.forumotion.com

10 Re: Djevojka u oku pronašla crva!!!! taj Uto Mar 29, 2011 1:13 pm

Flawless

Dizajner
Dizajner
Omfg! Ovo je o.O

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

tumblr | deviantart | the hunger games balkan
•may the odds be ever in your favor•

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 2]

Idi na stranu : 1, 2  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

Hosted by: Forumotion | Design by: Skin and Html design | Copyright: 2009-2011

Free forum | © PunBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Kontakt | Signalizirajte zloupotrebu | Besplatan blog