Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu :
1, 2, 3 ... 8 ... 15 
13
Re: Lady GaGa taj Pon Jan 18, 2010 9:23 pm
Dixy love Patrick
Novi član

Obozavam ju...Najveca likusa na Svetu...Ima fantasticne pesme, svidja mi se sto je drugacija od svih!!!Samo neka nastavi tako!!!
14
Re: Lady GaGa taj Pon Jan 18, 2010 9:33 pm
Josip
Moderator

JEdna od najboljih i najluđih.. al ima dobre pjesme..
16
Re: Lady GaGa taj Pet Jan 22, 2010 5:24 pm
Lady

Gold član

Meni je Lady GaGa odlična! Otkačena je... i baš se ističe od drugih... Toliko je popularna... A za samo godinu dana i manje... Svi znaju njeno ime... Nema onog tko nezna za nju.. (barem tako mislim).. Ona fura svoj stil i nitko je ne može kopirati... Od svoje je kose napravila šešir!!! Stvarno odlično... jer mislim da to nitko ne bi napravio ni sjetio... Njezin prvi singl koji sam poslušala je Just Dance... I zaludjela sam! Stalno sam je slušala, pjevala i plesala... Ona ima ritam na koji možeš bilo koji ples plesati... Onda sam počela slušati i Poker Face... I tako singl za singlom... Sada sam zaljuđena pjesmom Bad Romance... Njezini spotovi su odlični... Ima takvu bujnu i otkačenu maštu... Eh, da PUNO NE PIŠEM TOLIKO O NJOJ, JER BI MOGLA KNJIGU NAPISATI xD... Same imam pohvale!!!!
17
Re: Lady GaGa taj Pon Jan 25, 2010 11:37 pm
Josip
Moderator

Joj jest mi dobra ona pjesma Fashion..
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] alt="" />
19
Re: Lady GaGa taj Čet Feb 04, 2010 9:29 pm
Krofna

Medju najaktivnijima

Dixy love Patrick ::Obozavam ju...Najveca likusa na Svetu...Ima fantasticne pesme, svidja mi se sto je drugacija od svih!!!Samo neka nastavi tako!!!
naj mi je bad romance,pokerface i Speehles ^^
20
Re: Lady GaGa taj Ned Feb 07, 2010 10:16 am
Josip
Moderator

Dobra mi je ona pjesma Starbucks il tako nešto..
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] alt="" />
Idi na stranu :
1, 2, 3 ... 8 ... 15 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

sve su joj pj extra