Gost

01. NOVI IZGLED FORUMA - KOMENTARI | | 02. YOUTUBE ADMINISTRATOR - ZAVRŠEN KONKURS | | 03. ODABRANI SAHD PROMOTERI - POGLEDAJ | | 04. UČESTVUJTE U NAŠIM TAKMIČENJIMA - PRIJAVITE SE I OSVOJITE LEPE NAGRADE

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Idi na stranu : 1, 2, 3  Sledeći

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 3]

1 Eminem taj Pon Jun 14, 2010 5:21 pm

MilicaPG

Medju najaktivnijima
Medju najaktivnijima
Šta mislite?

2 Re: Eminem taj Pon Jun 14, 2010 5:58 pm

*KeKaKeXy*

Administrator
Administrator
Slusam ga od kako se je pojavio na estradi,96 negde.Secam se,da sam kao klinka mnogo volila gledat njegove spotove. Svaki dan pre skole gledala mtv i uvek bio spot za pesmu "slim shady" kad je u ludnici i budalese;taj mi bio omiljen. Upiskis se od smeha.
Posle kad sam polako pocela odrascat,ucit engleski shvatila sam o cemu peva...i od tad dalje ga svakim danom sve vise i vise gotivim. Danas ga smatram najboljim rap/hiphop muzicarom. Pored toga,da je izvrstan muzicar,da pise tekstove koji teraju iz koze...je neverovatan kao osoba.
Prestao je toliko loseg u zivotu da,boli glava. On je kao covek macka,bacis ga na glavu on pada na noge. Kad svi misle,da je gotov,pljuju ga mediji zagorcavaju mu jos vise zivot...on se digne iz pepela i zacepi svim losim ljudima usta sa nekom novom pesmom koja razbija. I to je za postovanje.

Eminem white king of rap/hiphop! xD

Evo nove pesme koja izasla pre nekoliko dana koju je uradio kad se vratio sa rehabilitacije od alkohola&droga.

[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.] type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340">

Ne mogu je prestat slusat,tera iz koze koliko je dobra pfff.

PS.Postavio je na youtube rekord sa ovom pesmom...pesma je 10 dana gore i ima vec neverovatnih 16,558,585 pogleda. Shocked

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] alt="" />
Why compare yourself with others? No one in the entire world can do a better job of being you than you

3 Re: Eminem taj Pet Jun 18, 2010 10:01 am

Fallen like the Sky

Gold član
Gold član
to moja sestra stalno slusa msm tu pesmu

http://www.robertpattinsonsrb.com

4 Re: Eminem taj Ned Jul 25, 2010 9:31 pm

Wwinner

Gold član
Gold član
luv :) not afraid

http://www.glee.forumsr.net

5 Re: Eminem taj Pon Jul 26, 2010 5:02 pm

Josip

Moderator
Moderator
Ne volim ga i neslušam inače, al ova pjesma mi je dobra.. I dobra mi je ona sa Rihannom

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] alt="" />

http://gossipgirlcroatia.com

6 Re: Eminem taj Uto Jul 27, 2010 11:01 pm

Derek's wife

Iskusan član
Iskusan član
Stvarno ovaj novi album rastura...I pre je bio super i odavno ga vec slusam...Ali ove pesme sa novog albuma blago receno kidaju...I mnogo mu je dobra pesma Eminem ft Rihanna-I like the way you lie

7 Re: Eminem taj Uto Jul 27, 2010 11:14 pm

Miss Nothing

Novi član
Novi član
Legenda!

8 Re: Eminem taj Sre Jul 28, 2010 9:34 am

**Amchy**

Gold član
Gold član
ne slusam ga....

9 Re: Eminem taj Sub Jul 31, 2010 12:47 pm

Mina ♥

Novi član
Novi član
car.... mnogo ga volim.... i stare i nove pesme...
no love je najjj... i love the way you lie.. Very Happy

10 Re: Eminem taj Sub Jul 31, 2010 2:41 pm

*KeKaKeXy*

Administrator
Administrator
[You must be registered and logged in to see this link.] src="[You must be registered and logged in to see this link.] width="425" height="350" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" quality="high" scale="exactfit">

Why compare yourself with others? No one in the entire world can do a better job of being you than you

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 3]

Idi na stranu : 1, 2, 3  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

Hosted by: Forumotion | Design by: Skin and Html design | Copyright: 2009-2011

Free forum | © PunBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Kontakt | Signalizirajte zloupotrebu | Napravi svoj blog