Gost

01. NOVI IZGLED FORUMA - KOMENTARI | | 02. YOUTUBE ADMINISTRATOR - ZAVRŠEN KONKURS | | 03. ODABRANI SAHD PROMOTERI - POGLEDAJ | | 04. UČESTVUJTE U NAŠIM TAKMIČENJIMA - PRIJAVITE SE I OSVOJITE LEPE NAGRADE

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Idi na stranu : Prethodni  1, 2

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 2 od 2]

11 Re: Milena Ćeranić taj Sub Avg 14, 2010 5:08 pm

Josip

Moderator
Moderator
Ja nisam ni znao tko je ona dok nije počela Farma.. :/

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] alt="" />

http://gossipgirlcroatia.com

12 Re: Milena Ćeranić taj Ned Jan 09, 2011 10:24 pm

MissNothing

Medju najaktivnijima
Medju najaktivnijima
•Lady Croft• ::Uh-bez komentara za nju :/

http://vampire-fans.forumotion.eu/

13 Re: Milena Ćeranić taj Pet Jan 14, 2011 9:13 pm

Audrey Divahh

Aktivan član
Aktivan član
*KeKaKeXy* ::Nekulturna,nevaspitana,glupa,iskompleksirana,gadna,licemerna,sponzorusa,seljancura,hijena,bezobrazna,bez trunke postovanja prema drugima,namazana sa hiljadu boja,pacenica,jadnica,aljkavusa,zivcana do bola,zlocasta,ljigava,divljakusa,kretenka,kucka,dro**ja,lazov,prostakusa...+ umislila da je neko i nesto,da je kobajagi velika zvezda a nije niko ni nista...dno od osobe,fuj,bljak,bruh!
Za njeno dobro bolje,da se zatvori u kucu i nikad vise ne izadje. Toliko je omrzila narodu,da bi moglo svasta,da se desi pa cak gore od onoga sto se desilo na pijaci. Linc,ce doziveti. xD Sto je sasvim zasluzila.

Zao mi samo Nemanje,tako fin momak je bio pre nego sto je upoznao. Pratila sam ga od kako se pojavio u zvezdama granda i totalno me sokiralo kad sam videla u sta se je pretvorio od kako je sa njom. Kostat,ce ga kariere a i zivota to sto se spetljao sa njom.

14 Re: Milena Ćeranić taj Čet Apr 21, 2011 3:33 pm

AnGel_Perroni

Aktivan član
Aktivan član
Ok je.

15 Re: Milena Ćeranić taj Ned Jun 12, 2011 6:12 pm

Daddy's Little Monster

Aktivan član
Aktivan član
Za nju nemam komentar.
Užasna je. -.-

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 2 od 2]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2

Similar topics

-

» Milena Ćeranić

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

Hosted by: Forumotion | Design by: Skin and Html design | Copyright: 2009-2011

Free forum | © PunBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Kontakt | Signalizirajte zloupotrebu | Napravi besplatan blog