Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2 
3
Re: Milena Ćeranić taj Čet Jun 17, 2010 8:27 pm
*KeKaKeXy*
Administrator

Nekulturna,nevaspitana,glupa,iskompleksirana,gadna,licemerna,sponzorusa,seljancura,hijena,bezobrazna,bez trunke postovanja prema drugima,namazana sa hiljadu boja,pacenica,jadnica,aljkavusa,zivcana do bola,zlocasta,ljigava,divljakusa,kretenka,kucka,dro**ja,lazov,prostakusa...+ umislila da je neko i nesto,da je kobajagi velika zvezda a nije niko ni nista...dno od osobe,fuj,bljak,bruh!
Za njeno dobro bolje,da se zatvori u kucu i nikad vise ne izadje. Toliko je omrzila narodu,da bi moglo svasta,da se desi pa cak gore od onoga sto se desilo na pijaci. Linc,ce doziveti. xD Sto je sasvim zasluzila.
Zao mi samo Nemanje,tako fin momak je bio pre nego sto je upoznao. Pratila sam ga od kako se pojavio u zvezdama granda i totalno me sokiralo kad sam videla u sta se je pretvorio od kako je sa njom. Kostat,ce ga kariere a i zivota to sto se spetljao sa njom.
Za njeno dobro bolje,da se zatvori u kucu i nikad vise ne izadje. Toliko je omrzila narodu,da bi moglo svasta,da se desi pa cak gore od onoga sto se desilo na pijaci. Linc,ce doziveti. xD Sto je sasvim zasluzila.
Zao mi samo Nemanje,tako fin momak je bio pre nego sto je upoznao. Pratila sam ga od kako se pojavio u zvezdama granda i totalno me sokiralo kad sam videla u sta se je pretvorio od kako je sa njom. Kostat,ce ga kariere a i zivota to sto se spetljao sa njom.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] alt="" />
Why compare yourself with others? No one in the entire world can do a better job of being you than you
4
Re: Milena Ćeranić taj Pet Jun 18, 2010 9:56 am
Fallen like the Sky
Gold član

ne zna da peva, a za ostalo me ne zanima
6
Re: Milena Ćeranić taj Pet Jul 30, 2010 12:01 am
Pastelito
Aktivan član

Neznam... nije mi nesto...ali nije da ju sad nesto nepodnosim... ok je...
7
Re: Milena Ćeranić taj Pet Avg 06, 2010 1:03 am
MISA
Moderator

Nekulturna, ne volim je..
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] alt="" />
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
8
Re: Milena Ćeranić taj Uto Avg 10, 2010 5:46 pm
AnyWorldSerbia
Iskusan član

*KeKaKeXy* ::Nekulturna,nevaspitana,glupa,iskompleksirana,gadna,licemerna,sponzorusa,seljancura,hijena,bezobrazna,bez trunke postovanja prema drugima,namazana sa hiljadu boja,pacenica,jadnica,aljkavusa,zivcana do bola,zlocasta,ljigava,divljakusa,kretenka,kucka,dro**ja,lazov,prostakusa...+ umislila da je neko i nesto,da je kobajagi velika zvezda a nije niko ni nista...dno od osobe,fuj,bljak,bruh!
slazem se sve uzas od osobe pokvarila je skroz Nemanju mada nije ni on bio cvecka pre nego sto je upoznao bio je isto drzak i bezobrazan ali ga je ona unistila
10
Re: Milena Ćeranić taj Sre Avg 11, 2010 1:30 pm
Kejt
Iskusan član

Ne volim je!Ni kao pevačicu ni kao osobu.
Idi na stranu : 1, 2 
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu