Gost

01. NOVI IZGLED FORUMA - KOMENTARI | | 02. YOUTUBE ADMINISTRATOR - ZAVRŠEN KONKURS | | 03. ODABRANI SAHD PROMOTERI - POGLEDAJ | | 04. UČESTVUJTE U NAŠIM TAKMIČENJIMA - PRIJAVITE SE I OSVOJITE LEPE NAGRADE

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Idi na stranu : 1, 2  Sledeći

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 2]

1 Milena Ćeranić taj Pon Jun 14, 2010 5:17 pm

MilicaPG

Medju najaktivnijima
Medju najaktivnijima
Šta mislite o Mileni?

2 Re: Milena Ćeranić taj Pon Jun 14, 2010 5:56 pm

Marko

*VIP-VIP*
*VIP-VIP*
Uzasna i odvratna je

3 Re: Milena Ćeranić taj Čet Jun 17, 2010 8:27 pm

*KeKaKeXy*

Administrator
Administrator
Nekulturna,nevaspitana,glupa,iskompleksirana,gadna,licemerna,sponzorusa,seljancura,hijena,bezobrazna,bez trunke postovanja prema drugima,namazana sa hiljadu boja,pacenica,jadnica,aljkavusa,zivcana do bola,zlocasta,ljigava,divljakusa,kretenka,kucka,dro**ja,lazov,prostakusa...+ umislila da je neko i nesto,da je kobajagi velika zvezda a nije niko ni nista...dno od osobe,fuj,bljak,bruh!
Za njeno dobro bolje,da se zatvori u kucu i nikad vise ne izadje. Toliko je omrzila narodu,da bi moglo svasta,da se desi pa cak gore od onoga sto se desilo na pijaci. Linc,ce doziveti. xD Sto je sasvim zasluzila.

Zao mi samo Nemanje,tako fin momak je bio pre nego sto je upoznao. Pratila sam ga od kako se pojavio u zvezdama granda i totalno me sokiralo kad sam videla u sta se je pretvorio od kako je sa njom. Kostat,ce ga kariere a i zivota to sto se spetljao sa njom.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] alt="" />
Why compare yourself with others? No one in the entire world can do a better job of being you than you

4 Re: Milena Ćeranić taj Pet Jun 18, 2010 9:56 am

Fallen like the Sky

Gold član
Gold član
ne zna da peva, a za ostalo me ne zanima

http://www.robertpattinsonsrb.com

5 Re: Milena Ćeranić taj Sre Jul 28, 2010 10:37 am

**Amchy**

Gold član
Gold član
nikad cula

6 Re: Milena Ćeranić taj Pet Jul 30, 2010 12:01 am

Pastelito

Aktivan član
Aktivan član
Neznam... nije mi nesto...ali nije da ju sad nesto nepodnosim... ok je...

7 Re: Milena Ćeranić taj Pet Avg 06, 2010 1:03 am

MISA

Moderator
Moderator
Nekulturna, ne volim je..

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] alt="" />
[You must be registered and logged in to see this link.]

http://www.fashion-teens.net

8 Re: Milena Ćeranić taj Uto Avg 10, 2010 5:46 pm

AnyWorldSerbia

Iskusan član
Iskusan član
*KeKaKeXy* ::Nekulturna,nevaspitana,glupa,iskompleksirana,gadna,licemerna,sponzorusa,seljancura,hijena,bezobrazna,bez trunke postovanja prema drugima,namazana sa hiljadu boja,pacenica,jadnica,aljkavusa,zivcana do bola,zlocasta,ljigava,divljakusa,kretenka,kucka,dro**ja,lazov,prostakusa...+ umislila da je neko i nesto,da je kobajagi velika zvezda a nije niko ni nista...dno od osobe,fuj,bljak,bruh!
Za njeno dobro bolje,da se zatvori u kucu i nikad vise ne izadje. Toliko je omrzila narodu,da bi moglo svasta,da se desi pa cak gore od onoga sto se desilo na pijaci. Linc,ce doziveti. xD Sto je sasvim zasluzila.

Zao mi samo Nemanje,tako fin momak je bio pre nego sto je upoznao. Pratila sam ga od kako se pojavio u zvezdama granda i totalno me sokiralo kad sam videla u sta se je pretvorio od kako je sa njom. Kostat,ce ga kariere a i zivota to sto se spetljao sa njom.

slazem se sve uzas od osobe pokvarila je skroz Nemanju mada nije ni on bio cvecka pre nego sto je upoznao bio je isto drzak i bezobrazan ali ga je ona unistila

9 Re: Milena Ćeranić taj Sre Avg 11, 2010 12:45 pm

Ida Kecman

*VIP-VIP*
*VIP-VIP*
Uh-bez komentara za nju :/

http://angelinajolie.forumotion.com

10 Re: Milena Ćeranić taj Sre Avg 11, 2010 1:30 pm

Kejt

Iskusan član
Iskusan član
Ne volim je!Ni kao pevačicu ni kao osobu.

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 2]

Idi na stranu : 1, 2  Sledeći

Similar topics

-

» Milena Ćeranić

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

Hosted by: Forumotion | Design by: Skin and Html design | Copyright: 2009-2011

Free forum | © PunBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Kontakt | Signalizirajte zloupotrebu | Besplatan blog